Екстра тип

Паровите од ЕКСТРА ТИП не може да се играат сингл. Може да се играат два натпревари од ЕКСТРА ТИП. Паровите од ЕКСТРА ТИП мора да се одиграат минимум со уште два други парови од преостанатата понуда во билтенот.

Супер 9

Одиграјте најмалку 9 парови и остварете ЕКСТРА ДОБИВКА ДО 180%. Сите коефициенти од Супер 9 се поголеми во однос на основната понуда во билтенот. Натпреварите од Супер 9 не може да се комбинираат со останатата понуда од билтенот.

Брзи Пари

Зошто да чекате 90 минути? Прогнозирајте го исходот на натпреварот во првите 15 или 30 минути. Дали ќе има брз гол или нема да има голови. Се тоа само со еден единствен услов, не можете да врзувате со истиот пар од редовната понуда.


Фудбал
Време Шифра Лига Натпревар 1 X 2
17:30 570 Jordan Al Ramtha   - Mansheyat 1.60 3.60 4.90
17:45 711 Saudi Arabia Al-faisaly   - Al-hilal 4.85 3.65 1.75
17:45 684 Qatar Al Ahli Doha   - Umm-salal 2.60 3.35 2.35
17:45 685 Qatar Lakhwiya   - Al Arabi 1.80 3.55 3.75
17:45 712 Saudi Arabia Al-ittihad Fc   - Hajer 1.25 4.85 9.55
18:00 644 Poland Leczna   - Lechia Gdansk 2.60 3.25 2.70
18:00 654 Poland 2 Sandecja Nowy S   - Gks Katowice 2.70 3.15 2.55
18:00 397 Austria 3-West Altach (am)   - Bizau 1.55 4.00 4.65
18:00 489 Czech Rep 2 Usti Nad Labem   - Frydek-mistek 2.05 3.15 3.25
18:00 798 Ukraine Met. Donetsk   - Shakhtar 10.00 5.00 1.25
18:00 836 Malta Msida Saint-jos   - Lija Athletic 2.40 4.00 2.25
18:30 746 Slovakia Trencin   - Ruzomberok 1.30 4.85 8.40
18:30 832 Denmark 3- East Hvidovre   - Bk Frem 2.15 3.60 2.90
18:30 655 Poland 2 Arka Gdynia   - Chrobry Glogow 1.80 3.40 4.40
18:30 217 Germany 2 Karlsruher   - Sandhausen 1.60 3.70 5.80
Тенис
Време Шифра Турнир Натпревар 1 2
17:30 6036 ITF N. Braunfels Johansson M.   - Falconi I. 2.40 1.50
17:30 6035 ITF N. Braunfels Hibi M.   - Goncalves P. 1.55 2.30
17:30 6029 Charlottesville Daniel T.   - Duckworth J. 1.55 2.30
17:30 6019 ITF Toronto Oprandi R.   - Sanchez M. 1.60 2.25
17:30 6018 ITF Toronto Dabrowski G.   - Whoriskey C. 1.80 2.03
17:30 6006 ATP Paris Doub. Bryan B./bryan    - Paes L./wawrink 1.33 3.00
18:30 6014 WTA Sofia Cornet A.   - Muguruza B. G. 2.25 1.60
18:30 6024 Eckental Chall. Donskoy E.   - Puetz T. 2.08 1.75
18:30 6010 SGeneva Chall. Vesely J.   - Baghdatis M. 2.25 1.60
19:00 6030 Charlottesville Lokoli L.   - Kuznetsov Al. 1.65 2.18

© Evrogol 2014